یراق آلات درب چوبی
فروش انواع درب اتوماتیک شیشه ای بدون فریم در ایران
آیا به درب اتوماتیک شیشه بدون فریم توجه کرده اید؟
امروزه همه انسانها به دنبال راحت تر کردن امور خود در محل زندگی و کار خود هستند. درصد زیادی از مردم بیشترین ساعت روز خود را در اماکن اداری سپری می کنند که علاوه بر زیبایی به نکات امنیتی آن نیز اهمیت بسیار می دهند.
یکی از این امور که به سهولت رفت و آمد در زندگی کمک می کند استفاده از دربهای اتوماتیک است. حتما شما هم این دربهای اتوماتیک را در اماکن اداری و تجاری به وفور مشاهده کرده اید. این دربها به صورت خودکار و با تشخیص از طریق سنسورهای چشمی باز و بسته می شوند.
درب شیشه ای اتوماتیک به درب اتوماتیکی میگویند که بدون دخالت دست و با ریموت باز و بسته میشود و دارای ظاهری از جنس شیشه میباشند. حال بر مبنای داشتن یا نداشتن قالب یا همان فرم به دو دسته فرم لس و فرم دار تقسیم میشوند.
نمونه طراحی و اجرا درب اتوماتیک شیشه ای بدون فریم
درب اتوماتیک شیشه ای بدون فریم چیست؟
درب اتوماتیک شیشه ای بدون فریم ، نوعی درب شیشه ای اتوماتیک بدون فریم یا چارچوب است که به جای فرم آلومینیومی یا استیل دارای شیشههای سکوریت مخصوص است که به اپراتور وصل میشود.
در حقیقت، ما درب بدون فریم یا چارچوب نداریم و تمامی انواع دربها برای نصب باید در داخل یک چارچوب و بستری قرار گیرند. حال در دربهای شیشه ای بدون فریم نوع چارچوب به صورت پنهانی تعبیه میشود و ما آن را در نمای بیرونی نمیبینیم.
درب اتوماتیک شیشه ای اسلایدینگ یا کشویی از معروفترین انواع دربهای شیشه ای اتوماتیک هستند که به دو دسته چهار لنگه و دو لنگه تقسیم میشوند که دربهای دو لنگه به خاطر کم حجم بودن، بیشتر در محیطهای کوچک مورد استفاده قرار می گیرند و دربهای چهار لنگه عموما در اماکنی با فضای بزرگ تر مثل فروشگاهها استفاده می شود.
برای درخواست مشاوره با ما در ارتباط باشید.
ارائه محصولات با کیفیت و جلب رضایت مشتریان، همواره سرلوحه کلیه اقدامات و فعالیت های آتی دُر است. برای کسب اطلاعات فنی و اطلاع از قیمت محصولات با ما در ارتباط باشید.
انواع درب شیشه ای اتوماتیک بدون فریم
درب اتوماتیک شیشه ای بر اساس داشتن فریم یا چارچوب به دو نوع کلی تقسیم میشوند:
- درب های اتوماتیک شیشه ای فریم دار دو لت متحرک
- درب های اتوماتیک شیشه ای فریم دار تک لت متحرک
- درب های اتوماتیک شیشه ای فریم دار تلسکوپی
باز و بسته شدن درب شیشه ای تک لنگه، فرمان بدون اصابت دست (ویژه بیمارستان ها)
تفاوت درب اتوماتیک شیشه ای فریم دار با بدون فرم
درب های شیشه ای فریم دار از جنس آلیاژ آلومینیوم و استیل در سایزها و رنگهای مختلف بنا به درخواست مشتری تهیه می شوند. اما دربهای بدون فریم از جنس شیشه سکوریت با یراق آلات مخصوص که به غلتکهای متحرک قسمت اپراتور دربهای اتوماتیک نصب می شوند. این دربها با سیلیکونهای استراکچر یا چسبهای پلی یورتان درزگیری می شوند.
کاربرد درب شیشه ای اتوماتیک بدون فریم (فریم لس)
از درب اتوماتیک بدون فریم به طور گسترده در موارد زیر استفاده میکنند:
- بالکنها؛
- هتلها؛
- بیمارستانها؛
- ساختمانهای اداری؛
- ساختمانهای تجاری؛
- و کلیه اماکنی که جنبه ظاهری مهمی دارند.
ویژگیها دربهای شیشه ای اتوماتیک بدون فریم اسلایدی
- بکار گیری انواع مختلفی از شیشه
میتوانیم برای درب های شیشه ای فریم لس از شیشه های سکوریت بک پینت، رنگی، شفاف، شیشه هایی با لمینت های رنگی، شیشه با طرح های مدرن و جذاب که با چاپ دیجیتال ایجاد میشوند استفاده کرد.
- امنیت بالا در عین حفظ زیبایی
درب های شیشه ای اتوماتیک بدون فریم با وجود ظاهر ساده خود ایمنی بسیار بالایی دارند که به شیک و مدرن شدن فضا کمک شایانی می کنند.
- حرکت بی سر و صدا
از دیگر فواید درب شیشه ای اتوماتیک بدون فریم کاهش آلودگی صوتی است که آن هم به دلیل عایق بندی مناسب آن است. سرعت بالا و استهلاک پایین درب شیشه ای اتوماتیک بدون فریم آن را از دیگر موردهای مشابه متمایز کرده است.
علاوه بر این وجود ریلی از جنس آلومینیوم سخت و آکسترود شده و همچنین وجود کاور بر روی این ریلها که قابلیت تعویض ماهانه را دارند، همگی از عواملی هستند که باعث بی سر و صدا عمل کردن این درب میشوند.
- مقاوم در برابر تغییرات آب و هوایی
درب شیشه ای اتوماتیک بدون فریم دارای ریز پردازندههای دیجیتال است که به منظور تغییرات آب و هوایی برای تنظیم سرعت تعبیه شده اند.
- پایین بودن هزینه تعمیرات
با اینکه هزینه نصب درب شیشه ای اتوماتیک بدون فریم بالاست اما در صورت بروز مشکلات فنی هزینه تعمیرات درب اتوماتیک به نسبت هزینه نصب اولیه کمتر خواهد بود.
- امکان استفاده حداکثری از نور
- استفاده از ریل آلومینیومی در رنگهای مختلف
- عایق انرژی (حفظ سرما و گرمای داخل محیط)
مزایا و معایب درب های اتوماتیک شیشه ای فریم لس
به طور کلی درب های اتوماتیک شیشه ای بدون فرم مانند هر کالایی علاوه بر داشتن مزایا، معایبی نیز دارد که دانستن آنها به خرید راحتتر و آگاهانه کمک میکند.در ادامه به بررسی مزایا و معایب آنها میپردازیم.
مزایای دربهای شیشه ای اتوماتیک فرم لس:
- اپراتور درب اتوماتیک پر قدرت جهت جابجایی دربهای سنگین (بهترین اپراتور درب های اتوماتیک را آشنا بشوید.)
- مناسب برای فضاهای کوچک و بزرگ
- قابلیت مخفی بودن فریم آلومینیومی
- قابلیت سندبلاس بر روی شیشه
- مقرون به صرفه بودن
- دارای استانداردهای ایمنی
- سرعت بالا در باز شدن
- جهت جلوگیری از اتلاف انرژی
- ظاهر بسیار زیبا و شکیل
معایب درب شیشه ای اتوماتیک بدون فریم
- آسیب پذیری بالا
درب شیشه ای فریم لس به دلیل نداشتن چارچوب و قالب کلی، در مقایسه با انواع دیگر دربها آسیب پذیری بیشتری داشته و امکان صدمه و آسیب به آن بالا است.
- بالا بودن احتمال خرابی
احتمال خرابی بالای آن است که شامل مشکلات فنی این دربها می توان به کار نکردن چشمی، خراب شدن ریموت، حساس شدن سنسور و … اشاره کرد. که البته تمام این مسائل به منبع تغذیه دربها مربوط است و دلیل اصلی بروز این مشکلات به نصب اولیه نادرست که باعث خارج شدن سیم از مدار می شود دربها برمی گردد.
لازم به ذکر است که بحث خرابی سنسور این دربها نیز مطرح است که معمولا به علت حساسیت بالایی که دارند، با هر حرکتی باز و بسته میشوند که در دراز مدت باعث خرابی میشود.
نصب درب اتوماتیک شیشه ای فریم لس
نصب درب های شیشه ای بدون فریم به دو صورت زیر امکانپذیر است:
- قابلیت نصب به صورت روکار
برای نصب به صورت روکار میتوان ریل را روی سطح دیوار و همچنین داخل سطح دیوار بنا بر نظر مشتری جایگذاری کرد.
- قابلیت نصب به صورت تو کار
برای نصب به صورت تو کار باید بسترلازم توسط کارفرما ایجاد شود تا تکنسین بتواند اقدامات لازم جهت نصب را انجام دهد.
به علاوه در پروژههای مختلف با توجه به نوع معماری و ترکیب رنگی که در محیط وجود دارد، امکان استفاده از انواع رنگها و مدلها وجود دارد.
نکات کلی درمورد دربهای شیشه ای اتوماتیک بدون فریم:
- در هر دو مدل نصب درب شیشه ای بدون فرم، باید تمامی اتصالات به صورت مخفی باشد و در نمای بیرونی قابل مشاهده نباشد.
- معمولا ارتفاع استاندارد برای نصب دربهای شیشه ای از 210 سانتیمتر شروع میشود و تا 3 متر نیز امکانپذیر است.
- عرض درب شیشه ای فریم لس بین 70 تا 100 سانتیمتر است.
- به دلیل سنگین بودن وزن دربهای شیشه ای، بهتر است از تعداد لولاهای مناسب و کافی برای نصب استفاده شود.
- بهترین زمان برای نصب این نوع دربها، زمان آبکاری ساختمان است. البته در واقع دیگری نیز امکانپذیر میباشد.
- از آنجایی که چارچوب کلی درب باید به خوبی ثابت و فیکس شود، بهتر است از پروفیلهای آلومینیومی با بهترین کیفیت استفاده شود.
قیمت و خرید درب شیشه ای اتوماتیک فریم لس
خرید درب های شیشه ای اتوماتیک بدون فریم به عوامل زیادی مانند نوع و مقدار متریال به کار رفته، ابعاد مورد نظر و قیمت روز ارز برای قطعاتی که وارداتی هستند، بستگی دارد.
همچنین عوامل زیر در قیمت درب شیشه ای بدون فریم موثر است:
- هزینههای اجرایی؛
- ابعاد درب؛
- ایرانی یا خارجی بودن فریم انتخابی؛
- ضخامت پروفیل بکار رفته.
سخن آخر
درب اتوماتیک شیشه ای بدون فریم از به روز ترین تکنولوژیها ساخته شده که به دلیل داشتن مزایا و ویژگیهای فراوانی که دارد، بسیار مورد توجه قرار گرفته است.
امروزه صاحبان فروشگاههای بزرگ و ساختمانهای وسیع اداری و همچنین بیمارستانها به دلیل مراجعه تعداد کثیری از افراد به استفاده از دربهای شیشه ای اتوماتیک بدون فریم روی آورده اند. امروزه استفاده از این دربها با توجه به مزایای گفته شده در این مقاله هم از نظر امنیت و زیبایی و هم از نظر کاهش هزینه ها انتخاب اول صاحبان کسب و کار خواهد بود.
به طور کلی محبوبیت انواع دربهای شیشه ای نسبت مدلهای دیگر به دلیل بحث انتقال نور و ظاهر زیبایی که دارند، بیشتر است.
در آخر به یاد داشته باشید که خانواده آتی در با بیش از 20 سال فعالیت در این زمینه توانسته بهترین خدمات را به شما عزیزان ارائه دهد. بنابراین، با یک تماس میتوانید از طریق مشاوره با کارشناسان مجرب آتی در دست به انتخاب بزنید و مناسبترین درب اتوماتیک شیشه ای بدون فرم را سفارش دهید.